top of page
Sunrise
PERSOONLIJKE BEGELEIDING

"Door contact te maken met je Verleden,

creëer je ruimte in het Nu en de Toekomst!"

Naast de groepstrainingen is er ook alle ruimte voor persoonlijke begeleiding. Individuele begeleiding ondersteunt je in het proces van innerlijke groei en bewustwording. Tijdens de sessies gaan we op zoek naar wie jij werkelijk bent en wat maakt dat je niet volledig vanuit jezelf durft of kunt leven. De sessies zijn altijd in het hier en nu, fijn en veilig. Een pasklare oplossing is niet waar het om gaat, door inzicht te krijgen in het moment ga je ontdekken waar je vastloopt en wat er nodig is om de volgende stap te maken.     

        

Er is moed nodig om echt naar jezelf te kijken. Ik help je graag om inzichten te krijgen, daar waar je nog niet hebt gekeken. In individuele sessies of één van de groepstrainingen krijg je alle ruimte om jezelf te onderzoeken en te ontwikkelen. 

Ik bied je graag een veilige plek waar jouw kwetsbaarheid en kracht zich helemaal kunnen laten zien. 

Door steeds meer te her-inneren wie je werkelijk bent, zul je steeds meer kiezen voor het leven dat bij jou past. Neem gerust contact met mij op, dan kijken we samen welke begeleiding het meest geschikt is voor jouw vraag.

Tarieven persoonlijke begeleiding: 

Een consult op basis van individuele begeleiding duurt een uur en kost €90 ,- Een afspraak kan uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd; voor afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, wordt de helft van de kosten in rekening gebracht.

En wilt u meer informatie over onze inzicht & inspiratie dagen/workshops klik hier.

Wilt u meer informatie over de training vrouwenkracht klik hier.

Contactformulier

Wij nemen zsm contact met je op!

bottom of page