top of page
spiritualiteit handen hart
INZICHT & INSPIRATIE WORKSHOPS

In de workshops zijn alle activiteiten die ik bied gericht om inzicht & inspiratie te geven en het verhogen van jouw bewustzijn. Door steeds meer inzicht te krijgen in hoe en waarom je dingen doet en daar met liefde zonder oordeel naar kijken, is de weg van innerlijke groei. De weg naar ware authenticiteit waarin je je niet meer laat leiden door je eigen ego maar je eigen innerlijk kompas, jouw intuïtie.

Workshops waar we uit het hoofd gaan naar het hart, van denken naar doen, van buiten naar binnen om bij jouw essentie en verlangens te komen. Niet weglopen voor jouw emotie maar lef en moed te tonen om het aan te gaan door het te doen. Leren wat jouw emoties jou willen vertellen is helend en helpt te transformeren. Ontdek waar jouw unieke gaven en talenten liggen en weet hoe je deze kunt inzetten.

 

Kom naar de Inzicht & Inspiratie workshops en ga aan de slag met je eigen thema’s op gebied van ‘Wie ben ik?’ ‘Wat wil ik?’ ‘Wat maakt mij gelukkig?’ Door onszelf regelmatig die vragen te stellen, staan we elke keer voor nieuwe keuzes. Elk van die keuzemomenten is een uitnodiging om onszelf op een dieper niveau te leren kennen en contact te maken met onze eigen wijsheid, vrijheid en authenticiteit.

AGENDA

            

Houdt de agenda en FB goed in de gaten voor nieuw data.

 

De locatie is in Almere, de Open Ruimte. Adres Josephine Bakerstraat 40, 1311 GA Almere, parkeren is gratis.

 

3D Inzicht & 5D Bewustzijn is een onderdeel van het bedrijf Uniek Leiderschap.

bottom of page