top of page
Sunrise

"Ontdek nieuwe perspectieven, inspiraties en inzichten door te verkennen waar je nog niet hebt gekeken”

UNIEK LEIDERSCHAPSTRAJECTEN VOOR ORGANISATIES EN PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Uniek leiderschap leidt teams, mensen en organisaties in allerlei sectoren en op verschillende terreinen, in hun verandering door te inspireren, realiseren, trainen en coachen.

Dit kenmerkt zich o.a. door -inzicht krijgen in de zichtbare en onzichtbare dynamiek binnen een team en jezelf –verbeteren van het teamgevoel door meer te reflecteren en te spiegelen -denken in mogelijkheden -elkaar aan te spreken zonder te veroordelen -het raakvlak zien tussen persoonlijke taak en organisatietaak –betere verbinding krijgen met de eigenheid van de organisatie door te leren van geschiedenis, cultuur en doel – goed naar elkaar luisteren zodat het echte gesprek op tafel komt.

 

Uniek leiderschap weet goed om te gaan met de spanningsvelden in het team, organisatie en de personen daarbinnen. Er wordt voor alle betrokkenen een leeromgeving gecreëerd om alle nieuwe inzichten en handelswijzen te ontwikkelen en wat al goed is te behouden.

 

Voor leiderschaps- teamontwikkeling en veranderingstraject werken we met een aanpak op maat en is afhankelijk van de vraag en behoefte. Neem gerust vrijblijvend contact op, dan kijken we samen welke begeleiding het meest geschikt is voor jouw vraag.

 

Persoonlijk, innerlijk leiderschap

 

Naast teamtrajecten en groepstrainingen is er alle ruimte voor persoonlijke begeleiding. Individuele begeleiding ondersteunt jou in het proces van innerlijke groei en bewustwording. Tijdens de sessies gaan we op zoek naar wie jij werkelijk bent, waar jij staat en waar jouw overtuiging, uitdaging, blokkades en groei zit.

Ik bied je een veilige, fijne plek waar jouw kwetsbaarheid en kracht zich helemaal kunnen laten zien. Er is lef en moed nodig om echt naar jezelf te kijken. Ik help je om inzichten te krijgen, ook waar je nog niet hebt gekeken. Een pasklare oplossing is niet waar het om gaat, ga ontdekken waar je vastloopt en wat er nodig is om de volgende stap te maken zodat jij kan kiezen voor het leven en werk dat bij jou past en wat jij wilt.         

 

In zowel de individuele- en teamsessies als de groepstrainingen wordt alle ruimte geboden om jezelf en het teamproces te onderzoeken en te ontwikkelen.

 

Tarief persoonlijke begeleiding, een consult op basis van individuele begeleiding duurt twee uur en kost € 90,- per uur excl. btw. Een afspraak kan uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd; voor afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, wordt de helft van de kosten in rekening gebracht.

Contactformulier

Wij nemen zsm contact met je op!

bottom of page