top of page
Birds
UNIEK LEIDERSCHAPSTRAINING

En wil jij ….

Niet langer genoegen nemen met hoe het gaat. Wil jij de regie nemen en het soort leiderschap ontwikkelen wat er nu nodig is? Ben jij bereid om naar jezelf te kijken, om jezelf uit te dagen, om te ontdekken waar je niet alles er uithaalt, jezelf saboteert of klein houdt?

Durf je het aan om te experimenteren met nieuw gedrag om meer persoonlijkheid in je werk te brengen? Meer van jezelf te laten zien en in jezelf te geloven​? Zodat jouw kwetsbaarheid jouw kracht wordt.

 

Dan is dit jouw uitnodiging voor de leergang Uniek leiderschap. De inspirerende ontdekkingsreis om jouw unieke vorm van leiderschap te ontdekken, te ontwikkelen en ten volle te benutten.

 

Een half jaar gaan we intensief met elkaar aan de slag om te transformeren tot een Uniek, inspirerend leider die vanuit authentiek leiderschap gaat handelen, beïnvloeden en bewegen. De leergang bestaat uit live trainingsdagen van 4 blokken, één-op-één begeleiding voor persoonlijke diepgang, intervisiedagen en start met een korte retraite.

 

Wat ga je leren?

In dit uniek leiderschapsprogramma ga jij intensief in gesprek en aan het werk met andere leiders. Buiten jouw comfortzone met intensieve persoonlijke reflectie, in interactie én verbinding met anderen en de omgeving. Ontwikkeling in persoonlijk leiderschap wordt gekoppeld aan de uitdagingen waar jij in jouw dagelijkse praktijk mee te maken hebt. Vanuit het geloof dat echte leiders zich bewust zijn van zichzelf, vanuit openheid met kracht kunnen kijken naar hun uitdagingen en hun omgeving. Het is een ware transformatie om te groeien als professional en vooral ook als mens.

 

De resultaten die je kunt verwachten:

 

  1. Je herkent belemmerende of ineffectieve patronen en gedrag en weet die op een natuurlijke en doeltreffende manier te adresseren

  2. Je vindt meer balans tussen ambitie en innerlijke rust en hebt meer inspiratie, energie en plezier in je werk

  3. Je bent je volledig bewust van jouw kracht en waarde ‘wie jij bent en wat jij kunt’ en weet dit optimaal te benutten

  4. Je leidt jouw team, opdrachten en projecten met zelfvertrouwen en vanuit overtuiging en authenticiteit

  5. Je herkent de werking van systemen en groepsdynamiek en weet daar speels mee om te gaan

 

De leergang is voor aankomende, beginnende, toekomstige, formele en informele leiders. Het is geschikt voor ondernemers, managers, teamleiders, projectleiders, beleidsmedewerkers, consultants en andere professionals die vanuit hun rol regelmatig anderen in beweging moeten krijgen.

 

​De leergang ziet er als volgt uit:

  1. Korte retraite met een overnachting; kennismaking waarin we alles op tafel leggen en je persoonlijke doelen voor de leergang bepalen

  1. Live trainingsdagen; intensieve training in een vaste groep waarin we de diepte in gaan  zowel vanuit de theorie als praktijk

  2. Persoonlijke één-op-één begeleiding; in het teken van jouw leerdoelen: waar sta je? Waar zit jouw overtuiging, uitdaging, blokkades en groei?

  3. Intervisie; inzichten uitdiepen en oefenen met nieuwe manieren van denken en gedrag

 

Uniek leergang waarin jouw persoon en leiderschap centraal staat!

AANMELDFORMULIER

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page