top of page
Full Moon

Welkom bij 3D Inzicht & 5D Bewustzijn, dimensies van persoonlijke groei! 

 

Van inzicht naar bewustzijn! Alle activiteiten die ik bied vanuit mijn bedrijf zijn erop gericht om inzicht & inspiratie te geven & je bewustzijn te verhogen! Door steeds meer inzicht te krijgen in het hoe en wat je doet en daar met liefde zonder oordeel naar kijken, is de weg van zelfliefde. Dé weg naar het verhogen van je eigen bewustzijn waar je je niet meer laat leiden door je eigen ego. Je ziet dat alles met elkaar is verbonden. Jij verbindt jezelf met je eigen Hart, je Buik, je Ziel, de Bron, alles en iedereen om je heen. 

 

Het is tijd om onze Aardse 3D frequentie te verhogen naar 5D frequentie. Daar wordt veel over geschreven en ik kan niet anders zeggen dat het waar is! Het is tijd om in contact te komen én te zijn met onze hogere Zelf. Terug naar de basis waar je heel en compleet bent en leeft in het Hier & Nu. Daar gaat 5D bewustzijn over.

 

Hoe mooi is het om ons weer te verbinden met ons essentie en weer te her-inneren wie we werkelijk zijn. Lang geleden hebben we ons afgesplitst van de Bron en sindsdien zijn we de weg terug aan het zoeken. In onze zoektocht lopen we tegen emoties aan die we vaak willen wegstoppen. Onze frequentie verhogen doe je niet door de emotie weg te stoppen of er tegen te vechten maar juist te omarmen. 

De emotie toelaten zodat zij jou kunnen loslaten. Leren wat het jou wil vertellen is helend en helpt te transformeren. Je ziel is naar deze Aarde gekomen om te leren van jouw Aardse bestaan. Door opnieuw contact te maken met je Ziel, Voorouders en de Bron voelt het als thuiskomen. 

Hoe mooi is het om weer te herinneren wie je werkelijk bent, wat jouw unieke gaven en talenten zijn en wat jouw missie op aarde is. Het is tijd om die verbinding weer te omhelzen.

 

Mijn missie 

Ik inspireer en begeleid mensen die graag die verbinding weer terug willen met zichzelf en hun omgeving. Het is mijn passie om mensen zichzelf zien ontwikkelen, een volgende stap in hun leven zien zetten en willen werken aan verdieping van zichzelf, innerlijke rust, balans en zingeving’

 

Mijn visie

‘Je kunt niets kwijtraken wat al lang in je zit. Stop met zoeken en maak contact met je eigen binnenwereld. Je zult ont-dekken dat alle antwoorden en kracht in jou zitten.’

WIE BEN IK

Wie ben ik

IMG_7274_edited.jpg

Mijn naam is Danielle Dortalina (1973) en ben de oprichter van 3D inzicht & 5D bewustzijn. Ik ben al meer dan 30 jaar werkzaam in de Gezondheidszorg. Ik heb gewerkt als gespecialiseerd röntgenlaborant, begeleider, applicatie specialist en de laatste 12 jaar als leidinggevende. Eerst als leidinggevende op afdeling radiologie en de laatste 7 jaar als Hoofd ICT in een ziekenhuis.

Door de jaren heen heb ik verschillende trainingen gevolgd – NLP, TA (transactionele analyse), school voor Coaching (team coaching), systemisch werk (o.a. familie opstellen), reis van de sjamaan, Reiki, professionele begeleiding van organisaties, managementopleidingen. In het begin puur vanuit zelfontwikkeling en het gevoel en drive dat er meer in mij zat, als ware ‘op zoek naar mijn eigen essentie’. 

Inmiddels vormen ze een prachtige basis voor mijn bedrijf. Ik laat mij ook graag inspireren door (stilte)retraites, meditaties, teachingplant Ayahuasca, cacaoceremonies, sjamanistische firedance en het Leven zelf met mijn dierbare gezin, familie en vrienden.

  

In mijn eigen bedrijf 3D inzicht & 5D bewustzijn ben ik werkzaam als Holistisch Coach, Trainer en Spiritueel werker met de gedachte dat lichaam en geest plus Ziel één dynamisch geheel zijn. Vanuit mijn jaren ervaring en deskundigheid wil ik jou graag begeleiden op jouw pad. Dit doe ik vanuit mijn eigen bewustzijn door aan te voelen wat zich in het hier en nu aandient, gebruik te maken van het systemisch veld, inzichten vanuit het sjamanisme, meditatie, qi gong en lichaamswerk juist door zelf te ervaren.

Ik heb mogen ervaren dat (zelf)liefde de sleutel is naar mijn eigen binnenwereld, Verlichting en ‘gewoon’ Zijn! Door mijzelf te verbinden met mijn innerlijke wereld kon ik weer her-inneren en ont-dekken wie ik werkelijk ben. Met heel veel plezier kan ik nu zeggen; Ik ben een verlichte Ziel! Ik Ben! 

In het begin was ik vaak gefocust op de eindbestemming terwijl het daar niet om gaat. De echte parels vind je onderweg, juist in de momenten dat je het leven echt aangaat en doorvoelt. We hebben allemaal een verleden en door te zien dat we het verleden niet zijn maar ten alle tijden een prachtige Ziel die heel is en verlicht! Brengt je echt in het heden in het NU!

Inmiddels is het mij duidelijk dat mijn essentie en passie is om mensen in hun ontwikkeling te mogen begeleiden en te ont-moeten! Graag heet ik iedereen van Hart(e) welkom!

Beautiful Sunset
MIJN AANBOD

Mijn aanbod

3D inzicht & 5D bewustzijn.jpg
INZICHT & INSPIRATIE 
DAGEN/WORKSHOPS

We willen weten hoe we bij onze ‘ware Ik’ komen. Hoe we meer vanuit ons hart kunnen leven en gewoon zijn. Gevoed door een dieper verlangen naar eigenheid. We hebben de uitdaging gekregen om ons meer met elkaar te verbinden en te groeien naar een hoger bewustzijn. Die groei begint met kiezen voor liefde en dan vooral liefde voor jezelf. 

3D inzicht & 5D bewustzijn.jpg
TRAINING VROUWENKRACHT

Overeind blijven in deze hectische wereld en je eigen vrouwelijke zachtheid niet verliezen? Voel je dat je veel meer potentie in je hebt? En voelt het dat het tijd wordt om volledig in je eigen kracht te staan? Dan is de training Vrouwenkracht voor jou! Dit is niet de kracht van nog steviger op je benen te moeten staan en de wereld op je schouders nemen.

3D inzicht & 5D bewustzijn.jpg
PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Naast de groepstrainingen is er ook alle ruimte voor persoonlijke begeleiding. Individuele begeleiding ondersteunt je in het proces van innerlijke groei en bewustwording. Tijdens de sessies gaan we op zoek naar wie jij werkelijk bent en wat maakt dat je niet volledig vanuit jezelf durft of kunt leven.

REVIEWS

Reviews

Contact

info@3D-inzicht.nl ~ Tel: 06-14395211

 

Wij nemen zsm contact met je op!

CONTACT
bottom of page