top of page
Full Moon

Het is tijd om ons vrouw zijn weer te vieren door onszelf te verbinden met onze vrouwelijke energie!

Binnen elke vrouw bevindt zich een eeuwenoude bron van kracht die verbonden is met alle vrouwen die ons zijn voorgegaan tot aan de Oermoeder. Velen van ons zijn echter losgeraakt van deze bron, opgeslurpt door de hectiek van het dagelijkse en westerse leven. Om ons weer te verbinden met ons goddelijke en onze vrouwelijk essentie, hebben we weer te her-inneren wie we werkelijk zijn.   

Door opnieuw contact te maken met je Ziel, je Voorouders en Spirits kan je weer echt verbinden. 

Jij mag verzachten, zichtbaar worden en jouw plek in nemen binnen jouw vrouwenlijn. Bewuster worden van de rol die de Maan speelt in het leven van de vrouw. Luisteren naar je dromen en je intuïtieve krachten en je stem van je Hart volgen. 

Wil je je weer verbinden, vanuit je eigen vrouwelijke kracht leven, met beiden benen op de grond staan en bewuste keuzes maakt voor jezelf? Terug naar de basis waar je al heel en compleet bent en leeft vanuit het hier en nu.

Maak dan een afspraak en meld je aan bij de training 

Vrouwenkracht! 

WIE BEN IK

Wie ben ik

IMG_7274_edited.jpg

Mijn naam is Danielle Dortalina, geboren in 1973 in Amsterdam maar dat beantwoord niet wie ben ik?  Het ‘wie ben ik’ avontuur ben ik al lang geleden begonnen te ont-dekken. Bij mijn geboorte nam ik de rol aan van dochter en zusje, in ontmoeting met mijn omgeving kreeg ik de rol van vriendin en met trouwen en kinderen krijgen de rol van echtgenoot en moeder. Allemaal mooie en dankbare rollen die we krijgen in het leven alleen beantwoordt niet de essentie van de vraag.

Om die vraag te beantwoorden heb ik moeten leren naar binnen te gaan om te ont-dekken dat daar alle antwoorden te vinden waren. In het begin zocht ik het buiten mijzelf. Ik liet mij leiden door wat andere van mij vonden. Emoties ging ik liever niet aan, ik sloot ze uit en hield mij groot. Ik was nauwelijks in contact met mijn vrouwelijke energie maar leefde veelal vanuit de voorwaartse mannen energie. 

 

Nu weet ik wie ik ben- wat wij mensen allemaal zijn- een Prachtig, Liefdevol Lichtwezen met het Goddelijk in mij. Dit heb ik mogen ont-dekken langs het pad van diverse opleidingen zoals NLP, TA, coaching en systemisch werk en reiki, stilte retraites, teaching plant Ayahuasca, meditaties, Sjamanistisch vuurdans.

In mijn eigen bedrijf 3D-inzicht ben ik werkzaam als Holistisch Coach, Trainer en Systemisch werker  met de gedachte dat lichaam en geest plus Ziel één dynamisch geheel zijn. Vanuit mijn jaren ervaring en deskundigheid wil ik jou graag begeleiden op jouw pad. Dit doe ik vanuit mijn eigen bewustZijn door aan te voelen wat zich in het hier en nu aandient, gebruik te maken van het systemisch veld, inzichten vanuit het sjamanisme, meditatie, qi gong en lichaamswerk juist door zelf te ervaren. 

"Het is tijd om ons Vrouw-Zijn weer te vieren door onszelf te verbinden

   met onze vrouwelijke energie"

Beautiful Sunset
TRAININGEN

Trainingen

pexels-luizclas-556665.jpg
TRAINING VROUWENKRACHT

Overeind blijven in deze hectische wereld en je eigen vrouwelijke zachtheid niet verliezen? Voel je dat je veel meer potentie in je hebt? En voelt het dat het tijd wordt om volledig in je eigen kracht te staan? Dan is de training Vrouwenkracht voor jou! Dit is niet de kracht van nog steviger op je benen te moeten staan en de wereld op je schouders nemen.

veer.jpg
PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Naast de groepstrainingen is er ook alle ruimte voor persoonlijke begeleiding. Individuele begeleiding ondersteunt je in het proces van innerlijke groei en bewustwording. Tijdens de sessies gaan we op zoek naar wie jij werkelijk bent en wat maakt dat je niet volledig vanuit jezelf durft of kunt leven.

Contact

info@3D-inzicht.nl ~ Tel: 06-14395211

 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon

Wij nemen zsm contact met u op!

CONTACT
bottom of page